Dierenartspraktijk Naarden

Ons team staat klaar voor u en uw huisdier

 

Iedereen voelt zich bij ons thuis, de passie voor het vak is te voelen, evenals de liefde voor het dier. We hebben inlevingsvermogen en plezier met en voor elkaar en voor de klant.

Ontstaan van de praktijk

In 2012 zijn dierenartsen (en tevens vriendinnen) Hannah Reijmerink en Louise Mosk in verschillende gebieden in Nederland hun carrière begonnen met werken als dierenarts in de kleine huisdieren – resp. de paardengeneeskunde. Al snel begon het ondernemerschap te kriebelen en zochten ze hun uitdaging in het starten van een eigen praktijk. We wilden het anders doen: met de service en welzijn naar klant, dier en collega’s als centraal uitgangspunt. Het toeval wilde dat Hannah in Edam was gaan wonen en in Edam nog geen dierenarts aanwezig bleek. Er was ruimte voor ons! Zo is Dierenartspraktijk Edam in 2015 ontstaan. Zowel huisdieren als paarden werden gezien en behandeld. Om de paardengeneeskunde verder uit te kunnen breiden kwam collega dierenarts en eigenaar Nienke Weijs erbij als aanvulling op het vaste team. De praktijk is uitgegroeid tot een drukke, gezellige en service gerichte praktijk. We kennen (vrijwel ;)) alle klanten en huisdieren bij naam en dat voelt super goed!

In 2020 hebben dierenartsen Hannah, Louise en Nienke Dierenartsenpraktijk Naarden overgenomen. De praktijk stond bekend als een service gerichte dorpspraktijk. Ze besloten de praktijk over te nemen, het zorgaanbod verder uit te breiden en de service gerichtheid te maximaliseren. Inmiddels is er de mogelijkheid tot o.a. röntgendiagnostiek en echografie en kunnen er meer chirurgische behandelingen plaatsvinden.
En dit alles met een super fijn team!

Ons team

DIERENARTS

Nienke
Weijs

Wist je dat Nienke haar oorspronkelijke roots in het uiterste zuiden van Limburg liggen en zij vloeiend dialect spreekt?

DIERENARTS

Hannah
Reijmerink

Wist je dat Hannah opgegroeid is in Naarden / Bussum en zich daarom ook zo thuis voelt als ze aan het werk is op de praktijk in Naarden?

DIERENARTS

Louise
Mosk

Wist je dat Louise als tandartsassistente gewerkt heeft en dit haar speciale interesse in de dierentandheelkunde heeft opgewekt?

DIERENARTS

Milou
Sonneveld

Wist je dat Milou 2,5 jaar in Thailand heeft gewoond waar ze veel straathonden en katten heeft behandeld? Eén van die straatkatten is mee naar Nederland gekomen en woont nu bij Milou thuis.

DIERENARTS

Anneleen
Veltman

Wist je dat je Anneleen kan wakker maken voor alles wat met champignons gemaakt is?

DIERENARTS

Robin
Kuipers

Wist je dat Robin een half jaar met orang-oetans heeft gewerkt op Borneo?

DIERENARTS

Fieke v.
Doesburgh

Wist je dat Fieke haar hond het ook heel spannend vind in de spreekkamer?

WAARNEMEND DIERENARTS

Anna
Schroef

Wist je dat Anna naast haar baan als dierenarts ook veel tijd in de sportschool doorbrengt, wat van pas komt bij het tillen en hanteren van dieren van alle formaten?

PARAVETERINAIR

Chantal
v. Voorden

Wist je dat Chantal een deel van haar studie in Engeland heeft gevolgd?

PARAVETERINAIR

Julia v.
Duinhoven

Wist je dat Julia van gekke sokken houdt en zelfs een paar sokken met haar eigen hondjes erop heeft?

PARAVETERINAIR

Kimberly
Klok

Wist je dat Kimberly naast haar liefde voor kleine huisdieren ook een grote passie heeft voor paarden? Zo geeft zij op de dagen dat ze niet in de praktijk staat paardrijles.

PARAVETERINAIR

Lara
v. Dort

Wist je dat Lara een grote interesse heeft in het gedrag van honden en hoe je hiermee goed omgaat in de praktijk? Ze heeft zich hier al in verdiept en gaat hierin ook verdere studies volgen.

OFFICEMANAGER

Marlies
Kruisinga

Wist je dat Marlies niet kon kiezen tussen vervolgopleiding in de mode of dieren? Ze heeft gekozen voor mode, maar doet nu toch een beetje iets met dieren.

ADMINISTRATIE

Mariska
Visser

Wist je dat Mariska vanaf haar vijftiende al in de paarden zit en in het begin ze best groot en eng vond maar ze nu de liefste dieren van de wereld vind.

Vestigingen

Zwarteweg 12A
1412 GD Naarden
035 6945073 (24 uur per dag bereikbaar)
Info@dierenartsnaarden.nl
www.dierenartsnaarden.nl

Schepenmakersdijk 20,
1135 AG Edam
0299 748071 (24 uur per dag bereikbaar)
Info@dierenartsedam.nl
www.dierenartspraktijkedam.nl

Praktijkgebied De Stelling
Omgeving Noord-Holland
085 4852181 (24 uur per dag bereikbaar)
contact@destellingpaardenartsen.nl
www.destellingpaardenartsen.nl

HEEFT U EEN VRAAG?

Ons team van dierenartsen, paraveterinairen helpen u graag! We staan altijd klaar om u van het beste advies te voorzien.

Bel ons

Mail ons

Afspraak maken