Over Ons

Dierenartspraktijk Naarden

Dierenartspraktijk Naarden levert professionele en persoonlijke diergeneeskundige zorg.

U kunt bij ons terecht voor alle preventieve zorg, waaronder vaccineren en advies over ontworming en ontvlooiing. Indien uw huisdier klachten heeft, staan wij voor u klaar.

De praktijk is zodanig ingericht en van moderne apparatuur voorzien, dat het grootste deel van voorkomende klachten kan worden behandeld.

In de wachtkamer staat een weegschaal waar u altijd uw dier mag komen wegen. U kunt bij de balie medicatie ophalen en advies krijgen over ontworming, ontvlooiing, voer, gewicht en andere zaken.

In de spreekkamer onderzoeken onze dierenartsen uw huisdier. Wij behandelen honden, katten, konijnen, cavia’s en kleine knagers. Ook kunnen wij paarden behandelen op stal.

In de operatiekamer worden onze standaard operaties uitgevoerd worden, waaronder alle castraties en sterilisaties. Ook andere operaties, waaronder huid-operaties, operaties aan het maag-darmstelsel, urinewegen, keizersnedes en KNO-ingrepen, kunnen hier worden uitgevoerd.

De praktijk beschikt over gas-narcose, waardoor de veiligheid van de anesthesie van uw dier geoptimaliseerd wordt.

Laboratorium & Aanvullende diagnostiek

Laboratorium

Onze praktijk beschikt over uitgebreide bloed- en urine-analyse apparatuur. Wij kunnen de uitslagen van de meest voorkomende ziektes analyseren. Indien er speciale bloedonderzoeken aangevraagd worden, sturen wij het bloed op naar een extern laboratorium.

Röntgen & echo-apparatuur

Wij beschikken over een mobiele röntgen- en echoapparaat. Dit geeft ons de mogelijkheid snel röntgenfoto’s te vervaardigen en echografie toe te passen voor verdere diagnostiek.